background img

GUITAR WORKSHOP | ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Μαίου 2015 @ GIG

6 έτη ago written by

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
GUITAR WORKSHOP | ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ | ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Μαίου 2015 @ GIG

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, μεγάλος ηλεκτρικός κιθαρίστας και συνθέτης θα βρίσκεται στη Σχολή κιθάρας GIG για ένα μοναδικό σεμινάριο-συνάντηση με σπουδαστές, δασκάλους κιθάρας και μουσικούς, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαίου.

image001


Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το έργο και τις γνώσεις του συνθέτη και σολίστα. Στόχος είναι η επαφή με τις γνώσεις του ως θεωρητικού μουσικού, με αναφορές τόσο στην φιλοσοφική τοποθέτηση της μουσικής στην ζωή μας, την ιστορική εξέλιξη της κιθαροπαιξίας, την σύνθεση πρωτότυπου μουσικού έργου και βεβαίως την σύγχρονη κιθαροπαιξία, με έμφαση στο δικό του, απόλυτα χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος, όπως αυτό διαμορφώθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία 35 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει και αναλύσει επιλεγμένα θέματα τεχνικής, αυτοσχεδιασμού, εξοπλισμού τόσο για ηλεκτρική όσο και ακουστική κιθάρα, με αναφορές και συγκρίσεις σε live παιξίματα, studio sessions και ηχογραφήσεις.

image002

Η διάρκεια είναι 2 τρίωρες συναντήσεις, 6μμ-9μμ.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσουν γνωριμία, ερωτήσεις και συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
To σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη GIG, μία πρωτοποριακή και καινοτόμος σχολή Κιθάρας, απόλυτα αφοσιωμένη και εξειδικευμένη στην διδασκαλία όσων απαιτούνται, τόσο για την γνώση και εξοικείωση με το όργανο και την μουσική θεωρία, όσο και για την πλήρη και δεξιοτεχνική κατοχή αυτού.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ
Η ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ | Αντώνης Μιτζέλος ξεκίνησε το 2012 σαν μία πρωτότυπη μουσική πλατφόρμα με σκοπό την πραγματοποίηση ποικίλων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων με κέντρο την κιθάρα και την σύνθεση. Από τότε διευρύνεται συνεχώς για να προσφέρει νέο συνθετικό έργο δισκογραφική έκδοση καινούριων τραγουδιών και album (το label ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία 14 Music), σεμινάρια/workshops σε νεότερους μουσικούς αλλά και σε όσους αγαπάνε την μουσική, φεστιβάλ, παραστάσεις, συνεργασίες με ξένους μουσικούς και πολλές ακόμα εκφράσεις καλλιτεχνικής δημιουργίας.
www.kitharodia.weebly.comwww.mitzelos.gr
https://www.facebook.com/Kitharodia?fref=ts

image003

Ο Αντώνης Μιτζέλος, συνθέτης, κιθαρίστας, ενορχηστρωτής και ερμηνευτής, έχει αφήσει το δικό του προσωπικό στίγμα στην σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Στα 35 χρόνια της μουσικής του πορείας, ο Αντώνης Μιτζέλος έχει εκδώσει 6 προσωπικά cd, 12 με τους Τερμίτες, και έχει συμμετάσχει σαν συνθέτης σε άλλα 50 περίπου άλμπουμ και σαν κιθαρίστας σε περίπου 2.500 τραγούδια στην ελληνική και ξένη δισκογραφία. Έχει ακόμη ενορχηστρώσει 30 άλμπουμ για άλλους καλλιτέχνες και έχει συνθέσει μουσική για τηλεοπτικές σειρές, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Για αυτή την δουλειά του έχει λάβει 26 πλατινένιους και χρυσούς δίσκους.
Έχει δώσει δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δικές του μουσικές συνθέσεις και πάνω από 2.500 συναυλίες σε Ελλάδα και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο σε μουσικές σκηνές, αρχαία θέατρα και μεγάλους συναυλιακούς χώρους (The London Astoria Theatre /θέατρο Δελφών Olympia Theatre, Paris /Palais Des Beaux Arts Brussels /Dominion Theatre London /Madison Square Garden ΝΥ Manhattan κλπ.).
Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει οι: Λ.ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – Γ.ΝΤΑΛΑΡΑΣ – Χ.ΑΛΕΞΙΟΥ – Γ.ΠΑΡΙΟΣ – ΦΛΕΡΥ ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ – Σ.ΒΟΣΣΟΥ – Σ.ΜΠΟΥΛΑΣ – Π.ΓΑΙΤΑΝΟΣ – Ε.ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΠΥΞ ΛΑΞ – ΤΕΡΜΙΤΕΣ – Μ.ΣΤΟΚΑΣ – Δ.ΓΑΛΑΝΗ – Β. ΛΕΚΚΑΣ – ΠΑΣΧΑΛΗΣ – Ε.ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ- Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ Ε.ΠΕΤΑ – Ε.ΒΙΤΑΛΗ – Μ. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ – Κ.ΧΑΤΖΗΣ – Θ.ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – Γ.ΚΟΤΣΙΡΑΣ – Β.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – SALINA – Σ.ΤΣΕΡΟΥ – Κ.ΚΟΥΛΛΙΑ – Δ.ΤΣΑΚΝΗΣ – Γ.ΣΜΟΙΛΗΣ – AMANDA HOMI – AKIRA INABA κ.α.

image004ΕΛΑ ΜΟΥ είναι ο τίτλος του νέου single που κυκλοφορεί από τέλη Φεβρουαρίου 2015 από το νέο label του Αντώνη Μιτζέλου ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ και από τη δισκογραφική εταιρία 14music.
Μουσική & ερμηνεία: Αντώνης Μιτζέλος | Στίχοι: Πόλυ Βόγλη


Νέο τραγούδι Ο Χρόνος Νικά, ερμηνεύει η Μελίνα Ασλανίδου, από το sountrack Κοινός Παρονομαστής του Σωτήρη Τσαφούλια.

https://www.youtube.com/user/gigcomgr
Τo κανάλι της σχολής GIG

INFO & ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Μαίου 2015 | 6.00μμ-9.00μμ
Σχολή Κιθάρας GIG
Καραίσκου 129 | Πειραιάς
Πληροφορίες & συμμετοχές: 10:00am – 10:00pm |
​2104101811
www.gig.com.gr

Κόστος συμμετοχής για 2 μέρες: 40 Ε
Κόστος συμμετοχής για 1 μέρα: 25 Ε
Στους μαθητές της σχολής προσφέρεται έκπτωση 15%.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ.

Οργάνωση και επικοινωνία

image005

ENDORFINI. ARTS.IDEAS.PEOPLE
Ιωάννα Μυλοπούλου | 6936 650587
Ιοφώντος 33 και Αλκιμάχου 24 Αθήνα

Article Categories:
Music News