background img

Η ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΣH ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΗΜΑΔΙ ???

7 έτη ago written by

Το διαβάσαμε στην Espresso και το μοιραζόμαστε μαζί σας ……..
Τραγουδίστρια πρωταθλήτρια στο σημάδι!

9d3a1f524d47270f34ef115523083cb5_L

Εκτός από το τραγούδι, στο οποίο διαπρέπει, ελάχιστοι ξέρουν ότι η Ελενα Μπάση έχει πολλές διακρίσεις και στη σκοποβολή! Και ως καλλιτέχνιδα που δεν περιορίζεται σε αυτά που έχει καταφέρει έως τώρα, η τραγουδίστρια μας αποκαλύπτει ότι παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής, καθώς δεν κρύβει την αγάπη της για το θέατρο – ιδιαίτερα το μιούζικαλ.

tr_0

«Ασχολούμαι από 11 ετών με την σκοποβολή» λέει και συνεχίζει: «Με πήραν στα ταλέντα και από κει και πέρα πήγα σε αθλητικό σχολείο, ενώ έπειτα έγινα μέλος της Εθνικής Ελλάδος για πολλά χρόνια.

hwrthwrthw

Φέτος, λόγω του φορτωμένου προγράμματος που είχα, δεν κατάφερα να μπω στην ομάδα, παρ’ όλα αυτά κατάφερα να διακριθώ σε πολλούς αγώνες, σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο, φτάνοντας έως και τη δεύτερη θέση. Οταν λοιπόν πήρα τη δεύτερη πανελλήνια θέση στο τουφέκι αποφάσισα να κάνω κάτι το οποίο θα μου θύμιζε αυτή την πρώτη μεγάλη νίκη μου. Ετσι -χωρίς δεύτερη σκέψη- πήγα κι έκανα τατουάζ σε ένα ταξίδι μου στην Ολλανδία. Αντί για τουφέκι έκανα ένα πιστόλι που ήταν πιο μικρό, αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Αποδείχτηκε μάλιστα γούρι, αφού εκείνη τη χρονιά με την ομάδα μου καταρρίψαμε το πανελλήνιο ρεκόρ».

rfytujhwtyu

Οσο για το πώς αντιδρά το αντίθετο φύλο όταν του αποκαλύπτει την αγάπη της για τη σκοποβολή, η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει: «Οι άντρες με ρωτάνε πολλά πράγματα για τη σκοποβολή, αλλά είναι και κάτι που τους απωθεί. Οταν μιλάνε μαζί μου και βλέπουν ότι το τατουάζ δεν είναι μόνο επίδειξη, αλλά έχω γνώση του αντικειμένου, τότε εκείνοι τα χάνουν και απ’ ό,τι βλέπω, νιώθουν λίγο μειονεκτικά και ανταγωνιστικά. Κάποιοι πιο θαρραλέοι μού ζητάνε να πάμε σε αγώνες για να δούμε ποιος θα είναι ο καλύτερος. Παρ’ όλα αυτά εγώ, αν και γυναίκα, τους προκαλώ!».

615169_799421506757257_2281557144649178649_o

«Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα»

Εκτός από τις πολλές διακρίσεις στη σκοποβολή, η Ελενα Μπάση έχει κάνει πολλές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου με το remix που έκανε ο Βαλεντίνο στο τραγούδι «Να σ’ αγαπώ ήντα ‘θελα», σε παραγωγή και ενορχήστρωση Χριστόδουλου Σιγανού και επιμέλεια Κωνσταντίνου Παντζή. «Ηταν μια ιδέα του Χριστοδούλου Σιγανού τον οποίο εμπιστεύομαι απόλυτα, αφού η πορεία του έχει δείξει ότι κάνει μόνο επιτυχίες» λέει η Ελενα. «Το τραγούδι είναι παραδοσιακό κυκλαδίτικο, το οποίο το έχει τραγουδήσει ο Γιάννης Πάριος, αλλά και πολλοί άλλοι τραγουδιστές, παραδοσιακοί και μη. Στα νησιά γίνεται χαμός με το κομμάτι και δεν περίμενα ποτέ ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση στο YouTube».

wr6yu3t

Στο μεταξύ, αντί αυτό το καλοκαίρι να κάτσει να ξεκουραστεί και να κάνει διακοπές, εκείνη προτίμησε να το ρίξει στο διάβασμα, παρακολουθώντας εντατικά μαθήματα υποκριτικής, αφού το θέατρο είναι η μεγάλη αγάπη της. Μάλιστα, ήδη έχει «διανύσει» ένα πολύ μεγάλο μέρος της φοίτησης. Και βέβαια, το μεγάλο όνειρό της είναι το μιούζικαλ, γι’ αυτό και αναμένει με αισιοδοξία την πρόταση να παίξει στο σανίδι!

Article Categories:
Music News