background img

Νοικοκυρές του Facebook | Μια κωμωδία του Γιώργου Μακρή

7 έτη ago written by

“ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK”

Μια παράσταση που αναμφισβήτητα είναι η ευχάριστη έκπληξη του χειμώνα 2014-2015, αλλά και του καλοκαιριού 2015. Το κοινό θα απολαμβάνοντας μια τεχνικά άρτια παράσταση, θα κλέβει την παράσταση και θα την πηγαίνει σπίτι του κλαίγοντας από τα γέλια.

noikphoto

Λίγα Λόγια Για το Έργο
Ο Γιώργος εργένης συζεί με την Αγλαΐα . Η Αγλαΐα είναι φίλη του καλύτερου φίλου του Γιώργου… του Μιχάλη. Η Αγλαΐα είναι μια παχουλή κοπέλα, η οποία ασταμάτητα προσπαθεί να ρίξει τον Γιώργο στα δίχτυα του Έρωτά της . Αυτό όμως είναι αδύνατον γιατί ο Γιώργος είναι εντελώς αδιάφορος για μια τέτοια σχέση. Η Αγλαΐα συνηθίζει να υπάρχει στο σπίτι σαν σύζυγος και με τις ανάλογες απαιτήσεις και αυτό δημιουργεί πάντα μια κωμικοτραγική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην θεατρική Σκηνή. Η Αγλαΐα, παρόλα τα κιλά της, είναι διατροφολόγος- διαιτολόγος, έχει μεγάλη επιτυχία στην δουλειά της και αυτό το κατάφερε μέσα από το facebook και οι πελάτες της δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά. O Γιώργος είναι συγγραφέας – κειμενογράφος σε γνωστή διαφημιστική εταιρεία. Είναι Gay-Κρητικός στην καταγωγή , δεν το γνωρίζει όμως κανείς. Ο Γιώργος το έχει αποκρύψει εδώ και χρόνια από όλους και κυρίως από τον Πατέρα του διότι δεν θέλει να χάσει τα χωράφια της περιουσίας στα Ζωνιανά. Τον λόγο τον καταλαβαίνουμε . Ο Μιχάλης, ο καλύτερος φίλος του Γιώργου. Είναι προγραμματιστής και εξπέρ στο internet, facebook.. Επίσης, στην παρέα υπάρχει και η Μαμά της Αγλαΐας, η οποία είναι μητριά της. Η Μαμά έχει το εξής κακό: είναι 3 φορές χήρα και τώρα έχει παντρευτεί έναν Ινδό, τον πατέρα της Αγλαΐας, έχει ασπαστεί τον Δαλάι Λάμα, αλλά ταΐζει πάντα ή καλύτερα μαγειρεύει μόνο μοσχαρίσιες μπριζόλες στον άντρα της. Και όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ινδοί δεν τρώνε το μοσχάρι. Έκπληξη όμως είναι ότι η Μαμά είναι και ο μπαμπάς ταυτόχρονα , μετά τα 50 του κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ζει σε σώμα αντρικό και με εγχείρηση έγινε γυναίκα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν το τι έχει να γίνει. Έχουμε και την Τζέην μια νέα γειτόνισσα του Γιώργου, η οποία από το πρώτο βράδυ γνωριμίας με το Γιώργο κάνει κιόλας έρωτα μαζί του. Η Τζέην είναι βρεφονηπιαγωγός και το απόγευμα Γυμνάστρια. Επίσης στην παρέα υπάρχει και η Νταίζη ,μια πόρνη η οποία είναι ερωτευμένη με τον Μιχάλη και από παρεξήγηση όλοι νομίζουν ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο. Στο έργο θα δούμε τι μπερδέματα γίνονται μέσα από το facebook , τι καλό κάνει η δικτύωση αλλά και τι κακό μπορεί να προκαλέσει αν δεν προσέξουμε και αν δεν το χειριζόμαστε σωστά. Θα δούμε έρωτες -ζήλιες παράξενη συγκατοίκηση ,μπερδέματα όλων των ειδών -παρεξηγήσεις -κωμικοτραγικές καταστάσεις απίστευτες με έναν μοναδικό σκοπό, το Γέλιο.
Η μαγεία του θεάτρου στο: “ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK”
Εμείς από την πλευρά μας, γνωρίζοντας την ανάγκη των θεατών , αλλά και γενικότερα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, για την συγκεκριμένη παράσταση, που θα γράψει την δική της ιστορία σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε και τις πιο προσιτές τιμές που έχουν γίνει ποτέ σε ελληνικό θέατρο. Η αισθητική αποθέωση των διαλόγων έχουν ως αποτέλεσμα τις ανατροπές σε όλα τα επίπεδα, οι οποίες θα σας κάνουν να κλαίτε από τα γέλια. Ραντεβού με το γέλιο , ραντεβού με το ταξίδι που θα σας πάει στον πλανήτη ΓΕΛΙΟ.

noikphoto

“ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK”
Μια Κωμωδία: του Γιώργου Μακρή & σε σκηνοθεσία Γιώργου Μακρή Σκηνογραφία – Κατασκευή Σκηνικών : Περικλής Πριστούρης Ενδυματολογία: Τ. Μακρή Μουσική Επιμέλεια : Γιώργος Μακρής Τραγούδι παράστασης Στίχοι – Ερμηνεία : Κυριάκος Γαληνός Φωτογραφία : Γιάννης Γκογκόπουλος
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΑΜΠΡΙΝΑ (SABRINA) ΝΤΕΣΣΥ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΑΣ ΖΩΗ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗ Guest Star / Φιλική συμμετοχή σε ρόλο έκπληξη ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

noikphoto

ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
<<ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ>> (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) Διεύθυνση: 2ης Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182 Τηλ: 6977193889 & 6946499464 Facebook : ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FB
Πρόγραμμα Παραστάσεων: Πέμπτη 21:30 , Παρασκευή 21:30 ,Σάββατο 18:15 & 21:30 , Κυριακή 19:15 “ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK” μια κωμωδία γραμμένη μόνο για ανθρώπους που σαν αρχή έχουν το χιούμορ , για ανθρώπους –φίλους που αγαπούν τις πάντα νέες προσπάθειες αλλά και τις καλές κωμωδίες.
Πρωτότυπα κείμενα, που ακροβατούν με αξιοθαύμαστο τρόπο μεταξύ αβίαστου γέλιου και συγκίνησης, χυμώδεις ερμηνείες, καταπληκτικές χορογραφίες, νευρώδης και ευρηματική σκηνοθεσία και πανδαισία μουσικής, φωτισμών και χρωμάτων. Το θέατρο εξημερώνει τα πλήθη… και δίνει αξίες και διδάγματα, δημιουργεί ανάγκες και προωθεί αξίες.

Article Categories:
Music News