background img

Κωνσταντίνος Τζούμας ” Έχω φύγει ” Digital single

8 έτη ago written by

Έχω φύγει
Digital single
Στίχοι: Βασίλης Γκαϊδατζής
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζούμας
Ενορχήστρωση: Αποστόλης Στίκας
Programming, ηλεκτρικές & ακουστικές κιθάρες, πλήκτρα,
κρουστά: Αποστόλης Στίκας
Μπάσο: Βάιος Κολοφωτιάς
Μίξη – Mastering: Αποστόλης Στίκας (Sweet Spot Recording Studio)
Φωτογραφία – Artwork: Γιώργος Ρηγόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία η μουσική και το τραγούδι έγιναν μέρος της ζωής του καθώς άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα κιθάρας και θεωρίας της μουσικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Παράλληλα με το τραγούδι ασχολείται και με την σύνθεση γράφοντας δικά του τραγούδια.

Το 2010 κάνει τα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία κυκλοφορόντας ως Digital singles τα τραγούδια «Σώμα ξένο» και «Η αγαπή είναι παντού» σε μουσική δική του και στίχους του Γιώργου Πηλιανίδη, τα οποία γνώρισαν μεγάλη ανταπόκριση τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω ραδιοφώνων σε όλη την Ελλάδα (κυρίως επαρχία). Τον Δεκέμβρη του 2010 εμφανίζετε στο κοινό των Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο Της Αγάπης» όπου ερμηνεύει το ομότιτλο τραγούδι σε δική του μουσική και στίχους του Βασίλη Γκαϊδατζή.
Το 2011 υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο με την εταιρία InSite music και κυκλοφορεί το Digital single «Πιάσε το ρυθμό». Το τραγούδι αυτό υπογράφουν μουσικά ο ίδιος και στιχουργικά ο στενός του πλέον συνεργάτης Βασίλης Γκαϊδατζής. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το τραγούδι «Θα είμαι εκεί» σε μουσική και στίχους του δικούς του ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς ολοκληρώνει μία σειρά live εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα των Αθηνών και της επαρχίας. Τον Δεκέμβρη του 2011 εμφανίζετε για δεύτερη φορά στο κοινό των Σερρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Το Δέντρο Της Αγάπης» όπου ερμηνεύει και πάλι το ομότιτλο τραγούδι καθώς και άλλα τραγούδια του.
Στις αρχές του 2012 ξεκινάει μια νέα συνεργασία με την InSideOut music web promotion και την Warner music Greece για την ψηφιακή επικοινωνία και διανομή του Digital single του Κωνσταντίνου,με τίτλο «Κοίτα μπροστά», σε μουσική δική του και σε στίχους του Βασίλη Γκαϊδατζή. Το κομμάτι έτυχε μεγάλης αποδοχής από τα ραδιόφωνα της χώρας και όχι μόνο, καταφέρνοντας σε κάποια από αυτά να μπεί μέχρι και στα Airplay Charts.

Το 2013 συνεχίζοντας την συνεργασία του με την InSideOut, κυκλοφόρησε το νέο του Digital single μέσω της FM records S.A. με τίτλο «Πιο κοντά», σε μουσική του ίδιου και στίχους του Γιώργου Πηλιανίδη, σταθεροποιόντας πλέον την παρουσία του στα ραδιόφωνα της χώρας.

Το 2014, μετά τις πετυχημένες κυκλοφορίες των προηγούμενων Digital singles «Κοίτα μπροστά» και «Πιο Κοντά», πιο ώριμος και σίγουρος για τη μουσική και τα τραγούδια του, κυκλοφορεί μέσω της νέας του δισκογραφικής στέγης XRC RECS USA, το νέο του Digital single με τίτλο «Έχω φύγει», σε στίχους του επί αρκετά χρόνια καλού του φίλου και συνεργάτη Βασίλη Γκαϊδατζή και σε μουσική του ιδίου, ελπίζοντας να εξακολουθήσει την ανοδική του πορεία χαριζοντάς μας καλά τραγούδια.

Directed By Giorgos Rigopoulos
Συμμετείχαν: Lia Trap, Nίκος Ντάνος
Make-up artist: Lia Trap
Stylist: Kate Stone
Hair stylist: Ελένη Παϊρακταρίδου
Ευχαριστούμε τους: Κυπριανό, Οδυσσέα Καραδή, Base Models
Παυλίνα Κεσογλίδου, Μαρία Τσατίρη
Ελένη Καλατζή

Στίχοι – Lyrics

Μωρό μου γεια σου
Δεν έχω ανάγκη άλλο πλέον τα φιλιά σου
Δεν ήσουν άξια να μ’έχεις πια κοντά σου
Τωρά έχω φύγει, κι από τα δίχτυα τα δικά σου έχω ξεφύγει
Δεν έχει νόημα να μείνουμε δυο φίλοι, τώρα έχω φύγει…

Γιατί ήταν ψεύτικα τα λόγια τα δικά σου
Οπως κενή ήτανε και η αγκαλιά σου
Μα το κατάλαβα γι’ αυτό σε κάνω πέρα
Θα στέκομαι όρθιος μέρα με τη μέρα, μέρα με τη μέρα…

Θα βρω μια άλλη, να μου φωτίζει τη ζωή σαν τον φεγγάρι
Να ‘χει τα χέρια μου αγκαλιά σαν μαξιλάρι
Θα μείνεις μόνη, όποιος θα πέφτει στην παγίδα σου θα λιώνει
Γιατί είσαι ψεύτικη κι η τύχη σου τελειώνει, θα μείνεις μόνη…

Γιατί ήταν ψεύτικα τα λόγια τα δικά σου
Οπως κενή ήτανε και η αγκαλιά σου
Μα το κατάλαβα γι’ αυτό σε κάνω πέρα
Θα στέκομαι όρθιος μέρα με τη μέρα, μέρα με τη μέρα…

Τόσα σημάδια μα δεν το παραδεχόμουν
Πως κάθε μέρα πιο πολύ παγιδευόμουν
Μόνο την ώρα σου ήθελες να περάσεις
Δεν το περίμενες μια μέρα να με χάσεις…

Article Categories:
Music News